Trener Radnika grmio
292

Žižović: Sram te bilo Musemiću, igrao si u Radniku, a ovako nas dočekuješ

Piše: N. K.
Mladen Žižović (Foto: D. S./Klix.ba)
Mladen Žižović (Foto: D. S./Klix.ba)
Nogometaši Sarajeva savladali su Radnik iz Bijeljine s 2:1 u posljednjem susretu današnjeg programa 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a pred kraj utakmice gledatelji na Koševu i oni kraj malih ekrana svjedočili su sukobu između dva trenera.

Naime, trener Radnika Mladen Žižović nije bio zadovoljan ponašanjem šefa struke Bordo tima Husrefa Musemića.

"Kada god dođemo j**** nam mater. Sramota nek' te bude godina. Sram te bilo. Pa, igrao si u Bijeljini za Radnik. Sram te bilo da nas tako dočekuješ", grmio je Žižović uz aut liniju.

Četvrti sudija Goran Paradžik imao je dosta posla smiriti dvojicu trenera, a Žižović je nakon utakmice istakao da više ne poštuje Musemića.

"Mislim da smo se predstavili u dobrom svjetlu, a druge stvari ne bih komentarisao. Odligrali smo odličnu utakmicu, ali dva naša igrača su završila u bolnici. Jedan je slomio nos, kod drugog je otvorena rana. U svemu tome mislim i da je čist aut bio za nas kod tog drugog gola Sarajeva. Čestitam im na pobjedi, a neke ljude koji su u prošlosti igrali za Radnik sam poštovao do danas. Sarajevu to ne treba, iako mi nije cilj da umanjujem njihovu pobjedu", rekao je Žižović aludirajući na svađu s Musemićem.