Simpatičan potez
8

Zinchenko ljubio atraktivnu novinarku nakon trijumfa Ukrajine nad Srbijom

Piše: N. K.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Zvijezda Manchester Cityja i reprezentacije Ukrajine Oleksandr Zinchenko (22) proslavio je jučerašnje demoliranje selekcije Srbije (5:0) tako što je poljubio u obraz sportsku novinarku Vladu Sedan u prenosu uživo.

Zinchenko je u ekipi Pepa Guardiole prošle sezone nastupao na poziciji beka, a u susretu protiv Srbije je igrao centralnog veznog.

Unatoč tome što je igrao u relativno nepoznatoj ulozi na sredini terena, Zinchenko je odigrao značajnu ulogu u sjajnoj partiji svoje reprezentacije, za koju su mnogi rekli kako je jedna od najboljih posljednjih nekoliko godina.

Živahan nakon utakmice, buduća Cityjeva zvijezda proslavila je pobjedu poljubivši novinarku Vladu u intervjuu koji je išao uživo, na šta se ona nasmiješila.

Zinchenko je to uradio na smiješan način pa je video postao hit na društvenim mrežama. Ipak, nekoliko ljudi ga je komentarisalo s gađenjem dok se nije pojavila informacija kako su Zinchenko i atraktivna Vlada bliski prijatelji i da su često viđeni zajedno. Inače, Vlada često dijeli fotografije na Instagramu, gdje je za sada prati oko 50.000 fanova.

Zanimljivo da se incident dogodio nakon što je nedavno kažnjen bugarski bokser Kubrat Pulev jer je u martu poljubio novinarku u usta.