Nogomet
0

Ziani na pragu Wolfsburga

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Alžirski nogometni reprezentativac Karim Ziani (26) mogao bi narednih dana zamijeniti svoj aktualni klub Marseille s bundesligaškim prvakom Wolfsburgom.

Ziani je u Marseille stigao 2007. godine iz Sochauxa, ali odlaskom trenera Erica Geretsa i dolaskom Didiera Deschampsa stvari su se po njega promijenile i on sada iskazuje želju za odlaskom.

Navodno mu je Deschamps već rekao da na njega ne računa, pa se zato Zianiju ponuda Wolfsburga čini itekako prihvatljivom.

  • Veliko je razočaranje za mene situacija u Marseilleu. Stoga biram Wolfsburg. Zista želim zaigrati ondje – rekao je Ziani za L'Equipe.

Navodno je Wolfsburg već za Zianija poslao službenu ponudu tešku pet milijuna eura, ali je ona odbijena. U Marseilleu ne pristaju na prodaju za manje od deset milijuna eura.

Aktualni Zianijev ugovor s Marseilleom istječe u julu 2011. godine, a ostvari li se zaista njegov transfer u Wolfsburg, bit će to za Zianija prvi put da je zaigrao u nekoj ligi osim francuskog Le Championnata. Naime, karijeru je alžirski reprezentativac započeo u Troyesu 2000., nakon čega je igrao u Lorientu, te Sochauxu i Marseilleu.