|

Zenica: Sve spremno za javno praćenje utakmice u centru grada

Zenica: Sve spremno za javno praćenje utakmice u centru grada
87
Klix.ba
16.11.2014. u 11:59
21
komentara
87

dijeljenja
Zenica: Sve spremno za javno praćenje utakmice u centru grada Navijači BiH (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će u Haifi odigrati kvalifikacionu utakmicu protiv Izraela za odlazak na Evropsko prvenstvo, a Zeničani će i večeras uživati u javnom praćenju utakmice na ulicama Zenice.
U organizaciji "Radija Zenit" na Trgu Alije Izetbegovića večeras će sa početkom od 20 sati biti organizovano javno praćenje utakmice Zmajeva, a prema riječima organizatora sve prisutne očekuje dobra zabava.

"Na organizaciju fan zone smo se odlučili jer smo uvjereni u pobjedu naših Zmajeva i želja nam je da večeras svi u centru Zenice proslavimo pobjedu i uspješan nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Kada je u pitanju bezbjednost samog događaja, poduzeli smo sve aktivnosti za sigurno i nesmetano praćenje utakmice i još jednom pozivamo građane da večeras dostojanstveno u fer i korektnom navijanju budu uz Zmajeve", kazao je organizator fan zone, Senad Bajramović.

Večeras će na Trgu Alije Izetbegovića biti predstavljena i navijačka pjesma "Via Zenica" koja je snimljena u produkciji "Radija Zenit" u okviru projekta "Zenica, moj grad".
Prijavi grešku


Komentari (21)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...