{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zenica: Sušić će se ovdje pripremati za EURO 2012.

Z
14.8.2011. u 20:45
0
47
Zenica: Sušić će se ovdje pripremati za EURO 2012.
0
I pored svih problema koji se dešavaju vezano za gradnju nogometnog/fudbalskog centra N/FS BiH radovi napreduju i, na lokalitetu Kamberovića ravni u Zenici, već se vide konture budućeg 'doma nogometnih reprezentacija'.
Ljudi iz Nogometnog saveza BiH su se angažirali da pronađu rješenja za finansiranje izgradnje i u tome uspjeli, a izvođači radovi kompanije "Almy Transporti" i "IN Sarajevo" su do sada uradili ogroman dio posla i već danas se može u prirodnoj veličini naslutiti kako će sve izgledati.

"Sve se odvija na opće zadovoljstvo i biće završeno na vrijeme, kako smo i ranije govorili. Mi smo zadovoljni, jer smo uspostavili odličan partnerski odnos sa nogometnim savezom i zadovoljstvo nam je raditi sa ovakvim ljudima", kaže Besim Begić, direktor preduzeća "Almy Transporti", koje zajedno sa sarajevskom kompanijom "IN" izvode radove.

Tokom naše nedjeljne posjete centru u izgradnji zatekli smo manji broj radnika, koji su završavali svoju smjenu i koji su nam takođe izrazili svoje zadovoljstvo i projektom i urađenim dijelom posla.

Kažu da će centar, kada se upale reflektori, biti kao torta sa svijećicama. Sve u svemu "ako Bog da, Sušić će se ovdje pripremati za Euro 2012.", reče jedan radnik. Pa, neka mu se ispuni ova želja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jesu li opravdane smjene trenera FK Sarajevo i FK Željezničar?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: