Zenica: Javno praćenje utakmice Irska - BiH uz program prilagođen Danu žalosti

Piše: E. M./Klix.ba
15.11.2015. u 18:12
3
29
Zenica: Javno praćenje utakmice Irska - BiH uz program prilagođen Danu žalosti
3
Zenica: Javno praćenje utakmice Irska - BiH uz  program prilagođen Danu žalosti
Reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će u Dublinu odigrati revanš susret baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo, a javno praćenje utakmice u Zenici bit će prilagođeno Danu žalosti.
Organizator fan zone u Zenici je radio Zenit uz podršku Bihaćke pivovare, a urednik radija Senad Bajramović za Klix.ba je kazao kako je organizacija fan zone počela mnogo prije odluke o Danu žalosti te da će javno praćenje utakmice biti prilagođeno sutrašnjem danu.

"Suosjećamo sa žrtvama i njihovim porodicama u Francuskoj te smo zbog toga iz našeg programa javnog praćenja utakmice izbacili muzičko-zabavni sadržaj i odlučili samo javno emitirati prijenos utakmice Irska - Bosna i Hercegovina. Prošlu fan zonu koju smo trebali organizovati odgodili smo zbog nesreće rudara u Kaknju, a ovaj put smo program odlučili prilagoditi Danu žalosti", kazao je Bajramović te dodao da se na potez organizacije javnog praćenja utakmice odlučio jer je svjestan važnosti utakmice Zmajeva za bh. društvo.

Kapije fan zone bit će otvorene u 19 sati, a utakmica će se pratiti na displeju veličine 16 kvadratnih metara na lokalitetu Kamberovića Polje na platou autopijace.


Komentari (29)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: