Zmajevi stigli u Lavov
43

Zeljković zahvalan Kazahstancima: Razgovarali smo o nogometu, ali i drugim temama

D. P.
Zeljković je boravio sa Zmajevima u Kazahstanu (Foto: www.nfsbih.ba)
Zeljković je boravio sa Zmajevima u Kazahstanu (Foto: www.nfsbih.ba)
Predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković zahvalio se domaćinima utakmice u Kazahstanu na velikom gostoprimstvu.

Zmajevi su jučer u odličnom meču rezultatom 2:0 slavili u Kazahstanu i tako se vratili u dobru poziciju u borbi za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Utakmica je protekla u fer igri i bez ikakvih problema.

Predsjednik NSBiH Vico Zeljković obavio je razgovor s zamjenikom premijera Kazahstana Erlayom Togjanovom, kao i čelnicima Nogometnog saveza Kazahstana Adilbekom Jaksibekovom i Azamatom Aitkhozinom. Zeljković se zahvalio domaćinima na dobrodošlici.

Zeljković u društvu predstavnika NS Kazahstana (Foto: www.nfsbih.ba)
Zeljković u društvu predstavnika NS Kazahstana (Foto: www.nfsbih.ba)

"Zahvalio bih se našim domaćinima na toploj dobrodošlici i gostoprimstvu koje su nam ukazali. Osjećali smo se zaista ugodno, razgovarali smo o nogometu, ali je bilo i drugih zanimljivih tema. Naravno, sve to a posebno pobjeda našeg tima učinili su da problemi koje smo imali prilikom dolaska padnu u zaborav. Još jednom hvala Kazahstanskom savezu na gostoprimstvu", rekao je Zeljković.

Nakon jučerašnje pobjede nad selekcijom Kazahstana reprezentacija BiH je rano jutros doputovala u Lavov gdje će se u utorak 12. oktobra sastati sa selekcijom Ukrajine u kvalifikacijama za plasman na Svjetsko prvenstvo.