Radno u Antaliji
26

Željezničar se priprema "punom parom", Modić odradio prvi trening

Klix.ba
Nogometaši Željezničara odradili su redovni jutarnji trening na pripremama u Antaliji, a prvi put sa ekipom je trenirao i novi nogometaš Andrej Modić.

Nakon jučerašnje regeneracije i slobodnog dana, ekipa je danas nastavila s treninzima u turskoj Antaliji. Jutarnji trening su odradili svi nogometaši izuzev Projića, koji ima blaže nategnuće tetive. Sa+ ekipom je trenirao i Andrej Modić, koji je prije dva dana stigao u trening kamp. Prvotimac i strijelac gola protiv Etara, Asim Zec, ističe da je zadovoljan dosadašnjim dijelom priprema.

"Sigurno da možemo biti zadovoljni, prošlo je bez povreda, uslovi su odlični i imamo sve što je potrebno da napravimo dobre pripreme i spremno dočekamo sezonu. Što se tiče utakmice, bila je dobra, jaka trening provjera, šef je većinom zadovoljan, neke stvari trebamo popraviti i imamo vremena za to. U nastavku imamo ciljeve i kao i svi saigrači vjerujem da ih možemo ostvariti", kazao je Asim Zec.

Plavi će danas odraditi i poslijepodnevni trening, a naredna utakmica je na rasporedu 31. januara protiv slovačke Dunajske Strede.