Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za ovaj potez! Mirza Raščić!
Svaka cast zeljooooo
Da svi timovi u BiH doniraju od svake utakmice 1 KM po karti za bolesne, niko ne bi bio bolestan.
Prelijep gest! Navijaci opcenito uvijek ucestvuju u humanitarnim akcijama i sve i lijepo je sto se i ovo objavi u medijima a ne samo belaji...
Lik se inace kretao u losem drustvu, nazalost izgubio je zivot. Ali masu djece ima kojima je potrebnije. Izgleda neko pere savjest od navijaca s ovim donacijama.
Duh Sarajeva izadje povremeno nocu kad je redukcija i krade klosare i ovu narkomansku balavurdiju opsjedajuci ih da se rokaju u mafijaskim obracunima u kojim povremeno stradaju nevini prolaznici... Tako je stradao i propalica Rascic, i njemu je sihir poturio duh, pa se nasao u razmjeni vatre akademika iz njegovog kluba... Sad mu isti odaju pocast ko kakvom ratnom veteranu. Ko je kriv? Zlokobni duh "metropole"
Pričaš ružno o mrtvom čovjeku. Sve i da jeste tako,opet pokazuješ svoju neljudskost. Ja mislim da si ti okoreli đikan!
dobar potez uprave samo je trebalo i za Catu nesto dati
milione imate, marke donirate sramota
Zeljo je najboljiiii,Zeljo je najjaciiii, Zeljo je nas, a mi smo svi Manijaci Zeljini...
Sta ces kad su im glavni nazovimo ih "navijaci" (mada su to sve nadrogirana balavurdija i narkomanska mraka) akademici poput Zulica, Delalica i ovog propalog narkomana kojeg ubise u SOPSTVENOM mafijaskom obracunu... I sad mu odaju pocast ko nekom ratnom veteranu iz WW II KOJA TRAGIKOMEDIJA
Željezničar trenutno najorganizovaniji klub kako klub tako i navijači #nohate za ostale
toliko su organizovani.da nisu u stanju derbi organizovati kako Bog zapovjeda