Urnebesan snimak
150

Željezničar objavio genijalnu šalu, evropski junak na Grbavicu stigao s lisicama na rukama

D. P.
Jašarević na Grbavicu izašao s lisicama na rukama (Foto: FK Željezničar)
Jašarević na Grbavicu izašao s lisicama na rukama (Foto: FK Željezničar)
Bočni nogometaš Željezničara Irfan Jašarević odigrao je sjajnu utakmicu protiv Dinamo Minska, a iz kluba s Grbavice odlučili su snimiti urnebesan video za društvene mreže.
Atmosfera u svlačionici Željezničara je sjajna nakon što je izboren prolaz u drugo pretkolo Konferencijske lige protiv favorizovanog Dinamo Minska, ekipe koja posljednjih godina ima znatno jaču reputaciju u Evropi.

Plavi su slavili rezultatom 2:1 na neutralnom terenu u Bakuu, a jedan od junaka pobjede je lijevi bek Irfan Jašarević, koji je učestvovao u oba gola i odigrao ključnu ulogu asistiravši kod oba.

Oba pogotka namjestio je nakon sjajnog trka po lijevoj strani pa otud dolazi i zezancija na društvenim mrežama koju je objavio FK Željezničar.

Nakon što su igrači Željezničara stigli u Sarajevo, Jašarević je na Grbavici izašao u lisicama. Iz Želje su se našalili kako je Jašarević "uhapšen" jer je na Azersun Areni u Azerbejdžanu nekoliko puta prekoračio sve dozvoljene brzine.

@fkzeljeznicar.ba

Irfan Jašarević uhapšen nakon dolaska na Grbavicu❕ Kao razlog priloženi su snimci sa nadzornih kamera stadiona Azersun Arena, gdje se jasno vidi da je prekoračio sve brzine i bio prebrz za odbranu ekipe Dinamo Minska. 🔵⚪️

♬ Police Siren Music (Instrumental Version) - Oye Tinku

"Irfan Jašarević uhapšen nakon dolaska na Grbavicu! Kao razlog, priloženi su snimci s nadzornih kamera stadiona Azersun Arena, gdje se jasno vidi da je prekoračio sve brzine i bio prebrz za odbranu ekipe Dinamo Minska", stoji u opisu videosnimka.

Uz kadrove Jašarevića s lisicama na rukama, priloženi su i pogoci koje je Željezničar postigao sinoć u Bakuu.

Podsjetimo, sličnu "zdravu" šalu jutros je objavio i drugi bh. predstavnik koji je prošao u drugo pretkolo, a to je Zrinjski. Plemići su izborili plasman dalje u Ligi prvaka uprkos promašenom jedanaestercu kojeg je visoko preko gola šutirao Damir Zlomislić.

Zrinjski je objavio šalu i snimak kako Zlomislić nakon tri dama u jednoj obližnjoj šumi pronalazi loptu koju je ispucao s bijele tačke.