Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odes jedan vikend ujutro na Zetru - pomocni stadion Kosevo i vidis ponasanje trenera, roditelja a zatim i djece i odmah ti je sve jasno. Imam prijetalje kojima su djeca talentovana za nogomet, ali ih ispisali. Krkanluk zivi.
Kakav Miloš, kakvi bakrači
Nekad prije rata u budućnosti igrao jedan bakrac, bio dobar. Razarac, danas se bez dva takva ne može sastaviti ekipa
cestitke menadzmentu želje na kvalitetnim pojacanjima, ... vidjecemo kakav ce odgovor prirediti nasi nesposobnjakovici i uhljebi sa koseva (mozda opet huseinovica ili slicne njemu promasaje) nidje veze... raspad sistema po ko zna koji put evo zadnjih 3-4 godine u kontinuitetu.! ! ! Uprava napolje !
nego hajmo momka po dafultu popljuvati, prem da jos ni loptu nije sutnuo u plavom dresu tipicni bosanci i hercegovci
Kakav Miloš kakvi Bakrači.