Ronaldinho
0

"Želim na Svjetsko prvenstvo"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Brazilski nogometaš AC Milana Ronaldo de Assis Moreira, popularno zvani Ronaldinho, izjavio je za talijanske medije da se do SP-a u JAR-u ponovno želi nametnuti selektoru Dungi.
  • Želim nastupiti za Brazil na Svjetskom prvenstvu iduće godine. Imam s Dungom sjajan odnos. No, u ovom trenutku na maštanje ne želim trošiti energiju. Koncentrirat ću se zasad na igre za Milan - rekao je 29-godišnji ofenzivni veznjak Milana, nekad najbolji nogometaš na svijetu.

Također je otkrio da s brazilskim suigračima u Milanu, Thiagom Silvom i Alexandreom Patom, često sanjari o nastupu na Svjetskom prvenstvu.

  • Vjerujemo da ćemo, budemo li i dalje dobro igrali za Milan, dobiti poziv izbornika. Sva trojica.

Koliko zapravo voli nogomet i koliko su deplasirane priče o njegovu napuštanju sporta Brazilac je pokušao dočarati idućom izjavom:

  • I u budućnosti se vidim isključivo kao nogometaš. Volio bih, poput Maldinija, igrati nogomet do 40. godine. Meni je jedino problem motivirati se kad ulazim s klupe za rezervne igrače. Sretan sam kao malo dijete kada dobijem priliku igrati nogomet, igrati ga od početka - zaključio je Ronaldinho.