Dani Alves
0

"Želim da me Barcelona više cijeni!"

Totalsport
Daniel Alves (Foto: AP)
Daniel Alves (Foto: AP)
"U klubu ne rade dovoljno za moj novi ugovor", rekao je brazilski desni bočni branič Barcelone Dani Alves (27) u razgovoru za katalonski dnevnik Sport.

"To je, doduše, samo moj osjećaj. Možda je i subjektivan. Želim, međutim, da dogovor bude postignut u nekoliko idućih dana", nedvosmislena je poruka koju je vodstvu kluba poslao brazilski nogometaš, koji igra izvrsnu sezonu u klubu s Nou Campa.

"Ne volim što se uokolo šire glasine o tome da želim napustiti klub. Posvećen sam Barceloni kao i bilo koji drugi igrač. Ne želim, međutim, biti licemjer. Ukoliko me žele zamijeniti, moglo bi ih to skupo koštati."

"Želim da me ljudi u klubu cijene u odnosu na moju važnost i utjecaj koji imam u timu. Učine li to, bit ću najsretniji čovjek na svijetu. Ako ne, hvala im za ove tri godine."

"I dalje ću lomiti kičmu za ovu ekipu, čak i ukoliko mi ne obnove ugovor. San je biti dijelom današnje Barcelone. Bez obzira na ono što bude rečeno ili napravljeno, ja znam da je moje ime upisano zlatnim slovima u historiji ovog kluba", završio je Brazilac.

U Barcelonu je Alves stigao u ljeto 2008. godine iz Seville. Ugovor mu važi do ljeta iduće.