Nogomet
0

Završena malonogometna liga veterana Brotnja

FENA
U Gradskoj športskoj dvorani u Čitluku odigrana je finalna utakmica lige veterana Brotnjo u kojoj je "Potpolje" savladalo ekipu "Međugorje" rezultatom 2:1.

Tako su veterani "Potpolja" pobjednici ovogodišnje lige veterana Brotnjo 2007. "Potpolje" je u vodstvo doveo Stanko Šakota u 10. minuti susreta. Pred kraj prvoga dijela Međugorčani izjednačuju preko Ivice Čilića.

U nastavku susreta veterani "Međugorja" su imali prigodu povesti iz kaznenog udarca, no udarac Ivice Čilića zaustavlja vratnica. U posljednjoj minuti susreta Gordan Miličević postiže pobjednički pogodak za veterane Potpolja.

Najboljim igračem proglašen je Ivica Čilić (Međugorje) koji je ujedno i najefikasniji strijelac s 13 postignutih pogodaka.

Najbolji vratar je Marinko Krtalić (Potpolje). Pokale i medalje najboljim pojedincima i momčadima uručili su načelnik općine Čitluk Ivo Jerkić, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk, Marin Radišić, predsjednik Športskog saveza Brotnja, Marin Barbarić i povjerenik lige veterana Tomislav Kvesić.