Frank Lampard
0

"Zaslužili smo pobjedu protiv Tottenhama"

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Iako je Chelsea u londonskom derbiju 35. kola Premiershipa slavio protiv Tottenhama 2-1 s jednim neregularnim i jednim sumnjivim pogotkom, Frank Lampard smatra da je pobjeda ''plavaca'' zaslužena.

Tottenham je poveo golom Sandra, a pogotke za Chelsea postigli su Lampard i Salomon Kalou, koji je u 89. minuti pogodio iz evidentnog ofsajda.

Lampardov gol je, pak, predmet brojnih rasprava. Upitno je da li je lopta koju nije kako treba ukrotio gostujući golman Heurelho Gomes, prešla gol-liniju ili ne.

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp vjeruje kako ni jedan Chelseajev gol nije bio regularan, te zaziva što brže uvođenje video-tehnologije u nogomet.

Njegov nećak Frank Lampard, koji je na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici protiv Njemačke postigao očigledni gol koji nije bio priznat, smatra da je njegova ekipa zaslužila tri boda, bez obzira na način koji ih je osvojil

"Ja sam prošlog ljeta bio protagonist kontroverzne situacije oko pogotka koji nije bio priznat, iako je trebao biti. Ovoga puta Spursi nisu imali sreće. No, dobiješ ono što zaslužiš. Mi smo u ovoj utakmici kreirali dovoljno šansi za pobjedu. Zaslužili smo osvojiti tri boda i zaraditi pobjedu kojom smo zadržali nadu da možemo osvojiti prvenstvo", izjavio je Lampard.