Nogomet
0

Zamjena: Ribery u Juventus, Buffon u Bayern?

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Nastavljaju se priče i najave oko ljetnih nogometnih pojačanja, a jedna intrigantna se pojavljuje u Tuttosportu tijekom petka. U pitanju su Juventus i Bayern

Po njihovim navodima te dvije momčadi trenutačno raspravljaju o mogućoj promjeni igrača. Tako bi francuski reprezentativac i ponajbolji vezni igrač na svijetu Franck Ribery došao u Torino, a u suprotnom smjeru bi se uputio vjerojatno najbolji golman na svijetu Gianluigi Buffon.

Ribery se već neko vrijeme ne osjeća dobro u Münchenu, te je zbog svog tvrdog karaktera vrlo lako dolazio u razne sukobe. Uostalom, ranije je već povezivan s mogućim odlaskom u Barcelonu ili Real.

Buffon je, pak, također imao nekoliko ponuda za odlazak, a s obzirom na njegovu 31 godinu Juventusovim čelnicima je jasno da je ovo posljednja prilika za veliki transfer po njegovom pitanju.

Isto tako, Bayern je nakon odlaska Olivera Kahna imao velike probleme s golmanima, pa je tako mladi Michael Rensing imao tešku premijernu sezonu na vratima Bavaraca i direktni je krivac za mnoge primljene pogotke.

Po svemu znanom u oba kluba, ovakva kombinacija se čini sasvim logičnom.