Jose Mourinho
0

"Zaljubio sam se u Inter"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Portugalski stručnjak Jose Mourinho nedavno je potpisao produženje ugovora s milanskim Interom, koje će ga na klupi tog kluba zadržati do 2012. godine.

Na press konferenciji, uoči posljednje Interove utakmice ove sezone, 38. kola Serije A protiv Atalante, Mourinho je iskazao svoju vjernost i privrženost “nerazzurrima”.

"Želim zahvaliti klubu na povjerenju koje mi je ukazao, a najbolji način na koji mu mogu zahvaliti je dobra igra ekipe na terenu. Jako sam sretan što ću i narednih nekoliko godina biti u Interu i siguran sam da možemo puno toga postići", rekao je ovaj bivši trener Chelseaja.

"Mislio sam da je nemoguće da mi se nakon Chelseaja jedan klub tako brzo zavuče pod kožu, a pogotovo nakon samo jedne godine provedene na klupi. Ali s Interom se upravo to dogodilo, zaljubio sam se u taj klub. Dogodilo se to uslijed iskrenosti svih igrača i osoblja kluba i privrženosti koju su mi pokazali", dodao je Mourinho, koji je u svojoj prvoj sezoni na Interovoj klupi predvodio ekipu do četvrtog uzastopnog naslova u Seriji A.