Uspješan razgovor
87

"Zajedno u interesu bh. nogometa": Zeljković se u Antaliji družio s predstavnicima pet klubova

K. H.
Foto: Instagram
Predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković u društvu selektora Faruka Hadžibegića i direktora Zvjezdana Misimovića družio se s predstavnicima FK Borac, FK Velež, FK Sarajevo, FK Sloga i FK Tuzla City, koji su trenutno na pripremama u Antaliji.

Njegovo saopćenje i kako je sve doživio prenosimo od početka do kraja, a kako je najavio, u narednom periodu planira sastanke i s ostalim predstavnicima klubova.

"Veoma konstruktivan sastanak sa predstavnicima premijerligaških klubova koji se pripremaju u Antaliji (FK Borac, FK Velež, FK Sarajevo, FK Sloga i FK Tuzla City), a kome su prisustvovali i selektor"A reprezentacije Faruk Hadžibegić, direktor A reprezentacije Zvjezdan Misimović i savjetnik Marko Miličić.

Razgovor je bio veoma uspješan i zajedno sa svim ostalim klubovima, nalazimo se na istom zadatku, a to je poboljšanje svih segmenata nogometa u BiH kroz zajedničke aktivnosti i sinergiju.

Sastanku su, između ostalih, prisustvovali direktorica Ajla Alimanović i trener Mirza Varešanović ispred FK Sarajevo, predsjednik Stojan Malbašić, direktor Dejan Lukendić i trener Vinko Marinović ispred FK Borac, direktor Sabahudin Vugdalić i trener Milenko Bošnjaković ispred FK Tuzla City, predsjednik Senad Kevelj, direktor Sanjin Alagić i trener Nedim Jusufbegović ispred FK Velež, te predsjednik Miroslav Kršić i trener Zoran Ćurguz ispred FK Sloga.

U bliskoj budućnosti posjetiću i sve ostale klubove i sa njima razgovarati o načinima da naš klupski nogomet podignemo na viši nivo", poručio je Zeljković na svojoj Instagram stranici.