Čudna karijera
11

Zagonetna Wanda otkrila da će Icardi naredne sezone birati između tri kluba

K. H.
Mauro Icardi i Wanda Nara (Foto: EPA-EFE)
Mauro Icardi i Wanda Nara (Foto: EPA-EFE)
Supruga Maura Icardija, Wanda Nara, otkrila je pomalo iznenađujuću informaciju da ne zna gdje će njen muž igrati naredne sezone iako je prije nekoliko mjeseci bilo gotovo izvjesno da će ostati u PSG-u.

Icardi je na početku ove sezone nakon višemjesečnih tenzija napustio Inter i otišao na posudbu u PSG, a kako se na početku pokazao kao pravo pojačanje za ovaj francuski tim, činilo se da će oni sigurno otkupiti njegov.

Ipak, vremenom je Icardi gubio mjesto u prvoj postavi, ponekad je dijelio minutažu s Edinsonom Cavanijem, jedno vrijeme je bio rezerva Mbappeu i Neymara koji su igrali u napadu, a zbog svega toga nepoznato je da li će naredne sezone ostati u Parizu i biti igrač PSG-a.

Upravo to je potvrdila i Wanda koja je rekla da se trenutno ništa ne zna i da je moguće da Icardi naredne godine igra za Inter, Juventus ili PSG.

"Da li će Mauro preći u Juventus? Ne znam, a ne znam ni da li ćemo naredne godine živjeti u Parizu, Milanu ili Torinu. Odluka je isključivo njegova i mi ćemo pratiti njegove korake", istakla je Wanda.

Icardi je u 28 utakmica za PSG ove sezone postigao 19 pogodaka, što je najbolji dokaz da se odlično pokazao u Parizu, ali bez obzira na to nije u potpunosti zadivio čelnike ovog kluba kao i trenera Thomasa Tuchela.