Nasmijao je sve
0

Zaboravljeni junak Milana još igra: Dao gol za Sao Paulo nakon 1.228 dana i ludo ga proslavio

S. G.
Pred punim tribinama stadiona Morumbi nogometaši Sao Paula su u velikom derbiju brazilske Serie A savladali Santos rezultatom 4:1, a za pobjedu svog tima zabio je i Alexandre Pato.

Ovaj pomalo zaboravljeni bivši nogometaš AC Milana u igru je ušao u 81. minuti, a samo osam minuta kasnije upisao se u strijelce nakon čega je gol proslavio na prelud način.

Na sebe je stavio glavu maskote koja se nalazila iza gola nakon čega je poljubio grb Sao Pauola čime je pokazao koliko mu ovaj klub zapravo znači.

Nakon dugih 1.228 dana postigao je gol za tim koji mu je dao šansu da se vrati na nogometnu mapu nakon što se vratio iz Orlando Citya u kojem je imao neslavnu ulogu.

Pato se nakon genijalnih partija u dresu Rossonera za koje je inače zabio ukupno 63 pogotka, iznenada vratio u Brazil i to dok je bio na vrhuncu karijere. Uslijedile su kratke epizode u Chelseaju, Villarrealu i kineskom Tianjinu.

Opis Pata, sinoć su pogađali Jonathan Calleri dva puta i Cafu jednom čime su svoj tim progurali na četvrtu poziciju brazilske Serije A.