Lijepo pogodio
30

Zaboravljeni Alen Halilović postigao prvijenac u Engleskoj pa od uzbuđenja skinuo dres

K. H.
Foto: Screenshot/Twitter
Foto: Screenshot/Twitter
Hrvatski nogometaš i bivši potencijalni reprezentativac BiH u nogometu Alen Halilović postigao je prvi pogodak u engleskom Championshipu za trijumf Birminghama protiv QPR-a, nakon čega je od silnog uzbuđenja skinuo dres.

Nakon što je ovaj hrvatski veznjak i nesuđeni nasljednik Luke Modrića eksplodirao u zagrebačkom Dinamu, a potom stigao i u slavnu Barcelonu, njegova karijera ima silaznu putanju.

U oktobru ga se odrekao Milan, nakon čega je potisao za Birmingham za koji je tek danas postigao prvi pogodak.

Njegov tim imao je zaostatak od 1:0 iz prvog poluvremena kada je Austin doveo QPR u vodstvo, a Halilović je priliku za igru dobio u 63. minuti.

U 82. Pederson je pogodio za 1:1 i vratio svoj tim u igru, a samo dvije minute nakon toga Halilović je primio loptu na vrhu kaznenog prostora s desne strane i onda preciznim udarcem lijevom nogom pogodio dalji ugao gostujućeg golmana. Gol pogledajte ovdje.

[TWITTER]1365721169429749762[/TWITTER]

Za hrvatskog igrača kojeg je nogometna javnost zaboravila nakon odlaska iz Milana ovo je bio prvi gol u dresu engleskog drugoligaša, a nakon svega je od silne sreće skinuo dres i na taj način proslavio prvijenac u novom klubu.

Tabela: