Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...dosta i to,karte treba podijeliti ljudima koji ce navijati da igraci osjete bar nekakvu podrsku,a ne Selmi bajrami,Halidu Beslicu i rodbini funkcionera saveza.
@EggsOnTheEye Nemoj ti o Selmi i Halidu...Problem je podrška Jeci i Ceci
@EggsOnTheEye Oni bi trebali sjediti na zapadu, neće se računati u karte
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bilo bi lijepo da Bosna igra nekad na Gradskom stadionu u Banja Luci ili na stadionu od Veleza, na Bijelom Brijegu.
@JahaacMaglee Bijeli Brijeg nije stadion Veleža
@ovoono123 jeste, i to isto koliko je zrinjskog u ovom trenutku jer je to kako vi sami kazete gradski stadion a ne privatni stadion u vlasnistvu nekog od klubova
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve postaviti iza golova, jedno do drugoga, kao dvije familije.
Sve karte za BH FANATIKOSE.
Znači karta će da bude 100KM
Drago mi je da sam najljepse momente svog zivota proveo uz Zeljeznicar dok sam boravio u BIH. Danas sam njegov veliki sipmatizer i drago mi je da ima lijep stadion, a nadam se da ce biti i ljepsi. Danas mi je i dalje drag i jako blizak srcu kao i moj Slovan iz Bratislave 🇸🇰 Ocelova druzba Slovan + Brno ❤🇨🇿
Ma bravo genijalci, aferim...treba nam talijanski scenario, u prvom valu smo ga izbjegli a sad nam se smjesi sa tribina. Kod njih je bila kobna utakmica, budemo vidjeli sta nam slijedi poslije utakmice.
@SamoOna br1.ne smije biti vise od 30% popunjenosti stadiona-kod nas 15%. I br2. Pa mi smo svi na "švedskom modelu"-ko preživi,pričat će..
Tatini sinovi ce dobiti ulaznice,to ce da bude kao u pozoristu :D Ponekad ce neko mozda reci Bosna je sampion ooooo ili ne daj Boze da zapjevaju Bosnom behar...to je sve sto i znaju.
dabogda to bosnom behar nikad i ne zapjevali, ne znam kome je na pamet palo uopste da se to pjeva na utakmicama.
Treba zelji pomoc, u rasulu su
Sirotinji kad i muha uleti u usta dobro je.
haj nek se probije led..samo nema navijanja i dernjanja
Podijeliti sve karte BHFanaticosima.Momcima treba podrska.
bravo. ali costo sumnjam da ce to iz saveza uraditi
Podijeliti sve karte BHFanaticosima.Momcima treba podrska.
Stubovi drze tribine, godina 2020.
Intelektualka, sad dosla iz Sandzaka...odmah radno mjesto obezbijedjeno..
nije to nikakva eksperimentalna utakmica, nego kada je u pitanju savez i njegova zarada onda ćemo donijeti nova pravila, a kada su u pitanju klubovi i njihovo preživljavanje, onda ćemo nastaviti sa zabranama. Treba napraviti proteste i bojkotovati ove utakmice.
600 ljudi na svakoj tribini bi moglo napraviti solidnu atmosferu. Naravno , ukoliko budu pustili samo fanatikose.