{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Za stručne štabove nogometnih reprezentacija BiH 270 kandidata

F
6.12.2006. u 18:35
0
0
Za stručne štabove nogometnih reprezentacija BiH 270 kandidata
0
Za stručne štabove nogometnih reprezentacija BiH 270 kandidata
U Sarajevu je u srijedu održana sjednica Stručno-tehničke komisije Nogometnog saveza BiH, na kojoj su razmatrane pristigle prijave na javni poziv za izbor stručnih štabova svih reprezentativnih selekcija.
Kako je na javni poziv prispjelo 260 prijava Komisija je jednoglasno odlučila da zbog preglednosti i lakšeg rada administracija Saveza za svakog kandidata pripremi referense po kriterijima iz uslova javnog poziva, soapćeno je iz NSBiH.

Naredna sjednica Komisije održat će se 13. decembra, do kada bi trebalo da bude završen administrativni posao. Na osnovu referensi kandidata koje su tražene u javnom pozivu Komisija će predložiti kandidata za selektora A reprezentacije, te mu dati mogućnost da formira stručni štab od prispjelih prijava kandidata.

Za ostale reprezentativne selekcije popuna stručnih štabova izvršit će se tako što će Komisija dati prijedloge za sva mjesta iz prijava prispjelih javnim pozivom. U situacijama gdje nema prijavljenih kandidata za određene pozicije u stručnom štabu Komisija će iz drugih selekcija predložiti kandidate koji nisu prošli kao prijedlog u selekciji za koju su konkurirali.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: