Bez obzira na ishod
44

Za nogometaše Hrvatske u ponedjeljak doček na Trgu bana Jelačića

FENA
Trg bana Jelačića u Zagrebu je centralno okupljalište navijača Hrvatske
Trg bana Jelačića u Zagrebu je centralno okupljalište navijača Hrvatske
Brojni građani očekuju se u ponedjeljak na središnjem zagrebačkom Trgu bana Jelačića na dočeku hrvatske nogometne reprezentacije koja je ostvarila historijski uspjeh plasmanom u finale Svjetskog nogometnog prvenstva, za što će ih potom na Pantovčaku odlikovati predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozvao je sve ljubitelje nogometa da Vatrene dočekaju te glasnim navijanjem pozdrave i na samoj ruti kretanja povorke od Zračne luke dr. Franjo Tuđman do Trga bana Jelačića, a prema programu poslanom iz njegova Ureda dolazak reprezentacije na aerodrom očekuje se u 14 sati, a na Trg bana Jelačića oko 14:30 sati.

Vatrene će na Trgu pjesmom dočekati "Zaprešić Boysi", a uz navijačke pjesme predviđena je i izvedba budnice "Moja domovina" uz puštanje u nebo hiljadu crveno-bijelih balona.

Doček Hrvatske nogometne reprezentacije organiziraju Grad Zagreb i Hrvatski nogometni savez.

Prema najavi iz Ureda hrvatske predsjednice Grabar-Kitarović na Pantovčaku će u 17:30 sati uručiti odlikovanja i priznanja Republike Hrvatske selektoru, igračima i članovima stručnog štaba, te članovima delegacije Hrvatskog nogometnog saveza uz prigodno obraćanje.