{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Za navijače BiH protiv Austrije u Beču osigurane 2.702 ulaznice, cijena 32 eura

Piše: D. B./Klix.ba
19.10.2018. u 13:33
63
10
Za navijače BiH protiv Austrije u Beču osigurane 2.702 ulaznice, cijena 32 eura
63
Za navijače BiH protiv Austrije u Beču osigurane 2.702 ulaznice, cijena 32 eura
Foto: Arhiv/Klix.ba
Na zvaničnoj internet-stranici Nogometnog saveza BiH objavljene su informacije koje se odnose na ulaznice za utakmicu Lige nacije koju reprezentacija BiH igra u Beču protiv Austrije 15. novembra.
Za navijače Zmajeva će biti dostupno 2.702 ulaznicem, (odnosno 5 posto kapaciteta) na gostujućem sektoru F stadiona "Ernst-Happel“, 3. red (blokovi A-H) po cijeni od 32 eura. U slučaju potrebe NS BiH ima mogućnost naručiti dodatni kontigent od 400 ulaznica za gostujući sektor A po istoj cijeni.

Svi zainteresovani pojedinci i organizovane grupe (udruženja navijača, agencije, firme i slično) mogu aplicirati za ulaznice najkasnije do 22. oktobra putem e-mail adrese [email protected]

Svaki pojedinac može aplicirati za najviše pet ulaznica uz dostavljanje fotokopije ličnog identifikacionog dokumenta (pasoša) i spiska navijača, odnosno putnika.
Organizovana grupa može aplicirati za više od pet ulaznica s tim što treba dostaviti fotokopiju identifikacionog dokumenta (pasoša) predstavnika grupe te spisak svih navijača s datumom rođenja, brojem pasoša i mjestom prebivališta te informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju u Austriji.

Nadležna služba NS BiH će razmotriti sve aplikacije, a pojedinci i grupe čija aplikacija bude prihvaćena bit će o tome blagovremeno obaviješteni.

U skladu sa odobrenim aplikacijama, prodaja ulaznica će biti realizovana neposredno na blagajni NS BiH ili dostavljanjem na adresu uz naknadu troškova poštarine na račun aplikanta. NS BiH će razmotriti mogućnost preuzimanja ulaznica u Beču na dan odigravanja utakmice.

Kontakt osoba u Savezu je Dženita Sijamić na telefon 033/276-689 i e-mail [email protected]

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: