Potvrđeno
0

Za Balea sezona gotova

Totalsport
Foto: Sky News
Foto: Sky News
Na službenoj internetskoj stranici Tottenhama potvrđena je težina povrede najboljeg nogometaša Premiershipa za sezonu 2010/2011 u izboru Udruženja profesionalnih nogometaša (PFS) Garetha Balea.

Pretrage su pokazale da je riječ od puknuću ligamenata skočnog zgloba lijeve noge, što znači da je za Velšanina sezona završena.

Bale se povrijedio u subotu u premierligaškom susretu 36. kola protiv Blackpoola na White Hart Laneu. Nakon žestokog starta Charliea Adama Bale je ostao ležati na travnjaku s bolnom grimasom, a pretrage su na kraju potvrdile ono čega su se u klubu najviše bojali, da u preostale tri utakmice sezone, protiv Manchester Cityja, Liverpoola i Birminghama, neće moći računati na njegove usluge.

Očekuje se da će sada Bale nositi zaštitnu čizmu u sljedećih 12 dana, nakon čega će započeti s rehabilitacijskim programom. Očekuje se da povreda ne bi trebala ugroziti njegovu spremnost za početak predsezonskih priprema.

Spursi se trenutno nalaze na petom mjestu premierligaške tabele, sa šest bodova zaostatka za četvrtoplasiranim Manchester Cityjem koji drži posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka.