Premiership
12

Winks u 93. minuti donio veliku pobjedu Tottenhamu protiv Fulhama

Piše: K. H.
Ekipa Tottenhama upisala je veliku pobjedu u posljednjem meču 23. kola engleskog Premiershipa, a Pijetlovi su kao gosti porazili Fulham rezultatom 2:1.

Trener Tottenhama Mauricio Pochettino imao je velike probleme pred ovaj duel s obzirom na to da je ostao bez najboljeg igrača i strijelca Harryja Kanea koji se povrijedio, a ekipu je napustio i Son koji je otišao na Azijske igre.

Nakon nešto opreznijeg početka utakmice, Fulham je u 17. minuti stigao u vodstvo. Fernando Llorente, zamjena za povrijeđenog Kanea, nespretno je postigao autogol nakon jednog centaršuta iz kornera i tako je domaćim navijačima donio veliko slavlje.

Do poluvremena nije bilo pogodaka ni promjene rezultata, a odmah na početku drugog poluvremena Dele Alli koristi asistenciju Eriksena i poravnava na 1:1. Kako se bližio kraj utakmice, tako je nervoza između igrača rasla, a činilo se da do kraja neće biti pogodaka.

Ipak, u 93. minuti N'Koudou je sjajno centrirao s lijeve strane, a na pravom mjestu bio je Winks koji postiže prvi pogodak u karijeri i donosi veliku pobjedu Tottenhamu kojom ih je ostavio na trećoj poziciji.