Sličnost postoji
143

West Ham objavio siluetu velikog pojačanja, navijači uvjereni da je to Đoković

D. P.
Silueta Scamacce podsjeća na Đokovića (Foto: West Ham)
Silueta Scamacce podsjeća na Đokovića (Foto: West Ham)
West Ham je ozvaničio dovođenje najvećeg ljetnog pojačanja, a u pitanju je Gianluca Scamacca, italijanski napadač koji je stigao iz Sassuola. Predstavljanje je ispratila vrlo zanimljiva scena na društvenim mrežama.

Scamacca (23) iz Sassuola je prešao u West Ham za nešto više od 30 miliona funti i trebao bi zauzeti vrh napada Čekićara, a prije nego što je klub objavio tekst o dolasku Italijana u klub, vidjeli smo vrlo zanimljivu diskusiju na društvenim mrežama.

West Ham je prvo objavio siluetu Scamacce uz natpis veliko pojačanje. Ne morate biti veliki sportski fan da odmah ne povežete siluetu s Novakom Đokovićem.

Navijači West Hama preplavili su društvene mreže komentarima da je ugovor s njihovim timom potpisao Novak Đoković. Naravno, većina komentara su bile šale jer se već znalo da Scamacca stiže u London.

Dok su pogađali o kome se radi, odgovor Scamacca bio je rijetkost te su svi naglašavali ime Novaka Đokovića. Sličnost, makar po silueti, zaista postoji.

Među brojnim šaljivim komentarima na Twitteru bilo je i onih koji naglašavaju da je Đoković odlučio ući u popularni londonski klub, no naravno da od toga nema ništa.