Spreman dovesti pojačanja
0

Wenger: Razumijem nestrpljivost naših navijača

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Menadžer Arsenala uvjerava navijače londonskog kluba da on s pomoćnicima danonoćno radi na jačanju ekipe i potencijalnim pojačanjima

Francuski stručnjak na klupi "topnika" upozorava kako je dosta teško pronaći prava pojačanja koja će se lako uklopiti u njegovu i klupsku nogometnu filozofiju.

"Radimo vrlo predano cijelo ljeto. Ja sam zadovoljan jer imamo dobru kvalitetu i stil igre koji igrači poznaju, tako da našoj ekipi ne želimo dodati samo kvalitetu, nego super kvalitetu", izjavio je Wenger.

Gervinho i Carl Jenkinson za sada su jedina pojačanja Arsenala pristigla u ovom prijelaznom roku, a Francuz smatra da je ovaj prijelazni rok najzahtjevniji do sada.

"Inače bih do danas već završio sve poslove oko transfera i slaganja ekipe, ali to više ne ide tako. Prvo morate pronaći pojačanja, dogovoriti se s klubom, pa s igračem, što znači da i taj klub mora pronaći adekvatnu zamjenu prije nego vam prepuste svog igrača. Ima puno stvari koje se moraju odraditi prije realizacije transfera, ali ja razumijem nestrpljenje ljudi", zaključio je Wenger, te na kraju ipak zagolicao maštu navijača.

"Iduće sedmice bi moglo biti novih dobrih vijesti po tom pitanju."