Nogomet
0

Wenger: Ne smijemo dopustiti novo rasipanje bodova

Totalsport
Arsene Wenger (Foto: Reuters)
Arsene Wenger (Foto: Reuters)
Menadžer Arsenala Arsene Wenger izjavio je da njegovi nogometaši ne smiju više rasipati bodove kao protiv Fulhama (1-1) u subotu ako žele dobar plasman u Premiershipu na kraju sezone.

Topnici su odlično otvorili utakmicu, ali nisu uspjeli realizovati svoju nadmoć na terenu. Štoviše, Arsenal je na samom kraju utakmice morao spašavati i bod. Thomas Vemaelen iskupio se za raniji autogol postigavši pogodak za 1-1 kojim je Arsenal barem malo ublažio gorak okus u ustima nakon propuštene prilike da se još malo približe vrhu.

"Trenutno nam je cilj vratiti se na neku od visokih pozicija na tabeli. Vjerujem da smo se oporavili od katastrofalnog početka sezone, ali isti nas je doveo u poziciju da ne smijemo rasipati bodove u ovakvim utakmicama", rekao je Wenger.

"Sveukupno gledajući, mogu reći da je atmosfera u ekipi zaista dobra i uvjeren sam da ćemo od sada pa nadalje samo napredovati. Borbeni duh u utakmici protiv Fulhama, pri rezultatu 0-1, bio je na najvišoj razini . Dečki su davali apsolutno sve na terenu da stignu do izjednačujućeg pogotka", kaže menadžer Topnika.