Rasplakala se
12

Wanda u suzama: Maurova sestra Ivana pravi ku**u od mene

Klix.ba
Wanda Nara, supruga i menadžerica nogometaša Intera Maura Icardija, kaže kako je mnogo pogađaju riječi njegove sestre Ivane.

Ivana Icardi stalno ističe kako je Wanda u braku s Maurom samo zbog novca.

"Prije nje je bio odličan momak, inteligentan, neko kome je porodica uvijek bila u mislima. Sada je situacija drugačija, ona glumi da joj je stalo i pokušava uvjeriti ljude da je tako, ali to radi samo kada su kamere tu. Nju zanima samo novac, briga je za porodicu i nadam se da će moj brat jednom otvoriti oči", rekla je Ivana Icardi.

Te zaovine riječi pogodile su Wandu koja je u emisiji uživo zaplakala te kroz suze poručila kako je Ivana lažljivica i da radi sve kako bi je povrijedila i nanijela joj štetu.

"Ivana pravi ku**u od mene. Ona nije iskrena. Ja nisam vještica kakvom me predstavlja, meni je porodica na prvom mjestu. Uostalom, prije nekoliko mjeseci primila sam Ivanu i njenog momka raširenih ruku u našem domu. Mauro je odličan čovjek koji će učiniti sve za porodicu. Čak čini mnoge stvari i za ljude koje ne poznaje. Konkretno Ivani je dao automobil, a ona priča loše o njemu. To govori dovoljno o njoj", rekla je Wanda koja je i tužila Ivanu zbog klevete.