Intimni detalji
8

Wanda: Prije utakmice nema seksa, ako Icardi izgubi, ne želi me ni pogledati

K. H.
Foto: Wanda Nara/Instagram
Foto: Wanda Nara/Instagram
Supruga Maura Icardija Wanda Nara otkrila je da raspoloženje njenog muža najviše zavisi od ishoda utakmica i da, ukoliko njegova ekipa izgubi, nemaju seks, jer je on ne želi ni pogledati.

Wanda je ujedno i menadžerica Icardiju i zadužena je za njegovu karijeru, a upravo ona odlučila je da će Mauro odbiti novi ugovor s Interom, nakon čega je totalno izgubio povjerenje navijača i čelnika kluba, zbog čega je morao otići iz Milana.

Icardi je karijeru nastavio u PSG-u gdje je u prvoj polusezoni pokazao da je vrsni napadač, a njegova supruga otkrila je nekoliko zanimljivih detalja iz privatnog života.

"Mauro je u potpunosti posvećen i pravi je profesionalac. Prije utakmice nikada nemamo seks, već samo poslije, a i to samo u slučaju da je utakmica prošla dobro. Ako njegova ekipa izgubi, onda me ne želi ni pogledati", kazala je Wanda.

Wanda je otkrila i neke stvari iz prošlosti te je kazala da uvijek želi izgledati dobro, što je način da sakrije svoju nesigurnost zbog razlike u godinama.

"Kada sam se rastala s Maxijem Lopezom pogoršao mi se odnos s ocem, jer je on stao na njegovu stranu. Nije bio uz mene i svoju unučad kada sam se vratila u Argentinu. Ponekad sam nesigurna u sebe, jer je Mauro sedam godina mlađi od mene, ali uvijek želim izgledati seksi te to pokazujem javno. Krijem se iza lika koji stvorim na Instagramu kako bih sakrila nesigurnost", otkrila je Wanda.

Icardi je postigao 13 pogodaka u PSG-u u 17 odigranih utakmica.