Iznijela opravdanje
12

Wanda odgovorila Lopezu: Djecu sam odvela u Milano jer sam dobra majka

N. K.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Wanda Nara nije ostala dužna nakon što je prošle sedmice javno prozvana od bivšeg supruga Maxija Lopeza da je njihovo troje djece odvela nepromišljeno u žarište pandemije koronavirusa.
Naime, Wanda se sa sadašnjim suprugom Maurom Icardijem i djecom vratila iz Pariza u Milano pa je argentinski nogometaš zavapio riječima: "Kakva si ti to majka?".

"Maxi vrlo dobro zna da nisam otišla u Como, nego živim u gradiću pored koji ima vrlo malo slučajeva. I tu je moja kuća, a u Parizu sam morala otići iz stana gdje sam bila podstanar jer je istekao ugovor. Konsultovala sam se i sa pedijatrom. Svi igrači iz Pariza otišli su u svoje zemlje, a moj dom je Italija, koja nam je dala sve lijepe stvari koje imamo i zato želim tu ostati. Sada smo Italijani i ako mi se nešto dogodi, radije bih da mi se dogodi ovdje, u mojoj kući", rekla je Wanda.

Istakla je na kraju kako je mogla uzeti i privatan let za Argentinu, ali to bi bilo riskantnije.

"Umjesto toga Mauro i ja smo sjeli svaki u svoj automobil, podijelili djecu i odvozili 750 kilometara pjevajući bez prestanka devet sati milion pjesmica. Maxi, umjesto da si sretan u vezi mojih majčinskih nastojanja...", završila je Wanda.

Podsjetimo, u Italiji je više od 135.500 oboljelih, a brojka umrlih prešla je 17.000 te je uz Španiju najpogođenija zemlja Evrope koronavirusom. U Argentini je 1.715 zaraženih i 60 umrlih.