Nogomet
470

Vršajević: Presretan sam, moramo Grcima vratiti za nezaslužen bod

Piše: E. B.
Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
Avdija Vršajević je svoj povratak u reprezentaciju Bosne i Hercegovine krunisao pogotkom na početku drugog poluvremena susreta protiv Gibraltara.

"Odigrali smo onako kako smo željeli i ostvarili smo laganu pobjedu. Svi novi miomci su pokazali potencijal i pokazali su da će biti okosnica ekipe za budućnost. Što se tiče mene, ja sam presretan. Uvijek se lijepo vratiti i igrati za reprezentaciju, a još ljepše postići pogodak. Hvala Bogu, uspio sam to danas ali je najvažnije da smo pobijelili i da idemo dalje sa kvalifikacijama", rekao je Vršajević.

O predstojećem meču protiv Albanije Vršajević kaže:

"Albanija je kvalitetna ekipa, imaju veoma dobru ekipu i očekuje nas kvalitetna provjera gdje ćemo se dodatno uigrati i pokazati šta možemo u ovom trenutku. Očekuje nas dobra utakmica i očekujem pobjedu", kaže Vršajević koji jedva čeka nastavak kvalifikacija kada Grčka dolazi u Zenicu.

"Moramo Grcima vratiti za nezaslužen bod koji su uzeli protiv nas. Morali smo ih dobiti i tamo i ako Bog da kvalifikovat ćemo se opet na Svjetsko prvenstvo", dodao je bočni igrač Osmanlispora.