Nogomet
0

Voronjin: 'Vraćam se u Liverpool'

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Ukrajinski nogometaš Liverpoola posuđen do kraja sezone Herthi, 30-godišnji napadač Andrij Voronjin, najvjerojatnije će se vratiti na Anfield Road.

Informaciju je u razgovoru za njemačku sportsku informativnu agenciju SID potvrdio sam Ukrajinac.

  • Počinjem pakovati svoje kofere. Situacija se u Berlinu u pogledu mog ugovora nije naročito promijenila i Liverpool će me najvjerojatnije povući - kaže Ukrajinac, koji je u deset proljetnih bundesligaških kola zabio osam golova.

U prošle se tri utakmice nije upisivao među strijelce, a s njim je stala i cijela momčad nanizavši tri laka poraza. U posljednjem je prvenstvenom kolu prošlog vikenda, u kojem su momci iz Berlina na gostovanju kod Hannovera poraženi s 2-0, Voronjin zaradio crveni karton, pa povodom toga i četiri utakmice suspenzije, zbog grubog i namjernog prekršaja nad Dancem Leonom Andreasenom.

S Liverpoolom, u koji je stigao u ljeto 2007. godine, Voronjin ima ugovor do ljeta 2011. Otkup ugovora Herthu bi koštao četiri miliona eura, dok bi još milion trebali dodati Ukrajincu za godišnju platu.

  • Kako sada stvari stoje, nećemo biti u mogućnosti realizirati posao - potvrdio je sportski direktor berlinskog kluba Dieter Höness.