Robinho
0

"Volio bih zaigrati u Barceloni"

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Ofenzivni nogometaš Manchester Cityja, 25-godišnji Brazilac Robinho, poručio je preko španskih medija da bi rado zaigrao u ekipi Barcelone.
  • Naravno da bih volio zaigrati za Barçu. Ko ne bi? Mogli bismo se sjajno zabaviti - izjavio je Robinho za El Mundo Deportivo nakon što se u engleskim i španskim medijima pojavila priča da bi Brazilac mogao na zimu biti posuđen Barceloni prije nego što, sljedećeg ljeta, Katalonci u potpunosti otkupe njegov ugovor s Manchester Cityjem.

  • Bio bi užitak igrati uz Lionela Messija, mog sunarodnjaka Danija Alvesa, Xavija, Iniestu, Ibrahimovića, uopće, u društvu svih tih sjajnih nogometaša. No, trenutno mogu igrati s njima samo na PlayStationu.

  • Barcelona je sjajna ekipa. Igrao sam protiv njih i poznajem dobro njihove kvalitete. Užitak je gledati Barcelonu kako igra. Izgledaju kao najbolja moguća brazilska reprezentacija načinom na koji koriste loptu. Sastav Pepa Guardiole zaista je spektakularan.

Sam je Guardiola i prošlog i pretprošlog ljeta želio dovesti Robinha u redove svoje ekipe. To Brazilcu posebno imponira.

  • Kada me takav trener hoće, naravno da to moje srce ispunjava ponosom. No, službenu ponudu iz Barcelone zasad nemam, kao što je nikada nisam ni imao. Ne bih želio da me se krivo shvati. Imam ugovor sa Cityjem. Profesionalc sam i sasvim posvećen trenutnom klubu.