Romelu Lukaku
0

"Volio bih učiti od Mourinha"

Totalsport
Romelu Lukaku, 17-godišnji napadač belgijskog Anderlechta i velika nada europskog nogometa, obznanio je kako bi volio zaigrati za Real Madrid.

Daroviti napadač je na radaru mnogih velikih europskih klubova, poput Chelseaja ili Arsenala. No, kada bi se njega pitalo, izbor za nastavak karijere pao bi na Real Madrid.

"Naravno da bi bilo ostvarenje sna zaigrati na stadionu kao što je Santiago Berbabeu i u klubu kao što je Real. Osim, toga, posebna motivacija za odlazak u Real ležala bi u činjenici da je njegov trener Jose Mourinho. Od njega bih stvarno volio učiti maksimalno koliko je to moguće", izjavio je Lukaku za ESPNSoccernet.

"Vrlo sam ambiciozan. Volio bih svima dokazati da sam vrijedan tako velikog novca koji se spominje uz moj potencijalni transfer. Sviđaju mi se engleski, španski i njemački nogomet. Talijanska liga je također među vodećima, ali za igranje u Italiji je potrebno veće iskustvo. Na kraju će moj otac donijeti dobru odluku o budućoj destinaciji", dodao je Lukaku.

Ipak, veli da se trenutno ne želi opterećivati s transferom.

"Do juna ne želim niti čuti za to, a onda ćemo vidjeti. Sretan sam trenutno u Anderlechtu. Ali, spreman sam i za veliki iskorak u karijeri kada za njega dođe vrijeme", zaključio je Lukaku.