Trener Borca
2

Vojvodić: U Gabelu idemo jedva "skrpljeni", sreća je što smo osigurali opstanak

Klix.ba
Darko Vojvodić (Foto: F. K./Klix.ba)
Darko Vojvodić (Foto: F. K./Klix.ba)
Još dva kola ostala su do kraja takmičenja u Premijer ligi BiH, a Borac je u subotu u 9. kolu Lige za opstanak gost ekipi GOŠK-a u Gabeli. Trener Banjalučana Darko Vojvodić pred ovaj duel ima velikih problema s povrijeđenim igračima.

"U Gabelu idemo bukvalno jedva skrpljeni. Zbog povreda neće igrati Ojdanić, Danilović, Žeravica, Bunić, Glišić, oba Dujakovića…Ekipa koja izađe na teren dat će sve od sebe iako nemamo rezultatski imperativ. Očekujem bolju partiju nego u Vitezu. Sreća je da smo osigurali opstanak", rekao je trener Borca Darko Vojvodić.

Dodatni problem za Borčevog šefa struke je i izostanak Veselinovića, koji ima problem s kartonima. Jedan od rijetkih spremnih igrača je vezista Aleksandar Radulović.

"Odigrat ćemo pošteno kao i do sada. Želimo u pobjedničkom raspoloženju otići na odmor", kratko je poručio Radulović.

Prekomandom Marka Maksimovića na poziciju sportskog direktora ostalo je upražnjeno mjesto u stručnom štabu. Ideja Darka Vojvodića je da ga popune bivši asovi Oliver Jandrić i Boris Raspudić.

"Gledajte, ne ulazim u to šta je bilo prije mog dolaska, ali biću iskren, Raspudić nije trebao da ide iz Borca. To je greška kluba, da sam ja bio tu, ne bi se to desilo. Volio bi da se vrate i on i Jandrić. Lično ću s njima popričati ovih dana", naglasio je Vojvodić.

Utakmica GOŠK - Borac igra se u subotu u Gabeli s početkom u 17:00 sati.