Vratili se u SAD
16

Vlasnicima Liverpoola draži bejzbol od nogometa

Totalsport
Uoči velikog polufinalnog ogleda najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu, FA Cupa, Liverpoolova je vladajuća garnitura imala izbor: gledati susret na Wembleyju protiv Evertona ili se vratiti u SAD i gledati bejzbolašku utakmicu Boston Red Soxa i Tampe Bay. Izabrali su ovo drugo.

Liverpoolov direktor John Henry i predsjednik Tom Werner bili su na Anfieldu ranije ove sedmice kako bi nadgledali odlazak sportskog direktora kluba Damiena Comolija i šefa liječničke službe Petera Bruknera.

Očekivalo se stoga da će ostati u Engleskoj i na prestižnoj polufinalnoj utakmici FA Cupa protiv velikog gradskog rivala, ali oni su se opredijelili za odlazak u SAD- na prvu domaću utakmicu Boston Red Soxa u sezoni, onu protiv Tampe Bay igrane u petak navečer.

Henry i Werner su vodeći ljudi Fenway Sports Groupa, tvrtke koja u svom vlasništvu osim Liverpoola ima i slavnu bejzbol ekipu, a kako je Amerikancima bejzbol uz američki nogomet ipak sport broj 1, ovakva odluka ne bi smjela čuditi. Osim naravno navijače Liverpoola.