Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim brabonjave sa grana koji mrze BiH a sad ce i ovdje da komentarisu,da prvo izcopaju skorjele brabonjke oko svog supka pa da komentarisu....fala i mrs...!!!
Ja mislim da je doslo vrijeme da se polako zahvalimo Vedi na svemu sto je ucinio do sad za BiH ali onakve greske sto on pravi mogu da nas kostaju plasmana na SP .Prvo uzasno dodavanje umjesto da mu daje lotu prema golu tako da ovaj moze zavrsiti akciju on mu je daje previse u stranu i a onda zavrsnica katastrofa kao kakav amater.
Višća konačno jednom nije trčao k'o muha bez glave, nego uključio mozak, i odmah rezultat. Kolašinac, odličan prodor, još bolji centaršut.
@neko.iz.mase visca u klubu igra odlicno,nego ga mesa ovdje visca ledja visca pomozi visca prodji.pa ne zna ljudima naci poziciju mesa
naša taktika: višća višća višća !!! mire mire mire """ višća višća pomozi mu :D
Koja asistencija Kolasinca ,svaka cast majstore.