Nogomet
1

Villas-Boas: Pregovaramo o Modrićevoj prodaji

Totalsport
Andre Villas-Boas (Foto: Arhiv/AFP)
Andre Villas-Boas (Foto: Arhiv/AFP)
U prvom obraćanju medijima otkad je imenovan menadžerom Tottenhama Andre Villas-Boas je progovorio i o Luki Modriću. Priznao je da će hrvatski nogometaš vjerojatno biti prodan ovo ljeto.

Time je prvi put neko od vodećih ljudi sjevernolondonskog kluba otvoreno rekao da je Modrić dzaista na izlaznim vratima White Hart Lanea. Portugalski stručnjak je istaknuo kako za 26-godišnjeg veznjaka postoji zanimanje više klubova i kako su pregovori u toku.

"Interes koji pokazuju razni klubovi potvrđuje Modrićevu važnost za Tottenham. U redu je priznati da klub poštuje Lukine ambicije i njegovu želju za odlaskom. On poštuje činjenicu da je važan igrač ovoga kluba i da nam može pomoći u daljnjem napretku. Pregovori sa zainteresiranim klubovima će se nastaviti dok ne postignemo dogovor koji je prihvatljiv za sve strane", jasan je bio Villas-Boas.

Europski mediji, podsjetimo, već danima navode kako je Real Madrid najbliži dovođenju hrvatskog reprezentativca, a kao zainteresirani se klubovi spominju i PSG, Chelsea i Manchester United.