Nogomet
0

Villa i Lampard na pragu prelaska u New York City FC?

Totalsport
Frank Lampard (Foto: AFP)
Frank Lampard (Foto: AFP)
Prema pisanju engleskih medija, napadač španske nogometne reprezentacije David Villa (32) prošao je u subotu ljekarske testove u New York Cityju, a u istom bi mu se klubu uskoro mogao priključiti i Frank Lampard.

Španski selektor Vicente del Bosque navodno je napadaču madridskog Atletica dao slobodan vikend, a ovaj ga je iskoristio kako bi napravio prvi korak prema transferu u New York City FC, podružnicu Manchester Cityja u SAD-u. New York City će se, inače, od sljedeće sezone uključiti u američko-kanadsku profesionalnu MLS ligu.

A u prvoj sezoni natjecanja klub iz Velike jabuke bi mogao dobiti i pojačanje u liku Franka Lamparda. Sve je izglednije da 36-godišnji veznjak neće produžiti ugovor s Chelseajem, a karijeru bi mogao nastaviti na drugom kontinentu. Daily Mail piše da je New York City FC spreman dati engleskom reprezentativcu pet miliona funti godišnje plaće, a kao moguća se prepreka spominje činjenica da dvije Lampardove kćeri žive u Londonu, pa je pitanje želi li se iskusni nogometaš odvajati od njih.