Golman želi otići iz Barcelone
0

Vilanova: Ni malo ne sumnjam u Valdesov profesionalizam

Totalsport
Tito Vilanova (Foto: Arhiv/AFP)
Tito Vilanova (Foto: Arhiv/AFP)
Dugogodišnji golman Barcelone Victor Valdes odlučio je kako neće produžiti ugovor koji mu ističe 2014. godine, potvrdili su u četvrtak navečer njegovi agenti.

Čelnici katalonskog kluba nadali su se da će nagovoriti rezervnog golmana španske reprezentacije na ostanak. No, pregovori koji su vođeni nisu urodili plodom i više nema sumnje da će se dvije strane rastati. Za očekivati je da će Barcelona prodati Valdesa već iduće ljeto jer će u suprotnome ostati bez ikakve odštete.

"Pričao sam u međuvremenu s Valdesom, ali bio je to privatni razgovor. Njegov ugovor ili odlazak ili nešto slično nismo spominjali", rekao je Tito Vilanova, trener uvjerljivo vodeće ekipe španjske Primere.

"Volio bih da Valdes ostane, ali njegova je odluka. Može učiniti što želi, kako mu više odgovara, makar ne mislim da mu je kod nas bilo loše. Ni nekada, ni sada u posljednje vrijeme. Moram samo reći da je pravi sportista, odličan golman, te da i dalje ne sumnjam u njegov profesionalizam, makar je odlučio da je Barcelona za njega bivši klub."