Nogomet
0

Vieira: Ne znam hoću li nastaviti karijeru u Interu

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Patrick Vieira, 32-godišnji vezni nogometaš Intera iz Milana, objasnio je da još nije donio odluku gdje će nastaviti svoju karijeru, te da će to učiniti tek nakon razgovora s trenerom Joseom Mourinhom.
  • Osjećam se i dalje fizički i mentalno spreman za igranje u velikom klubu, kao i u francuskoj reprezentaciji. Koji će to veliki klub biti zasad još uvijek ne znam. Zasad još nisam razgovarao s vodećim ljudima Intera i nisam čuo njihova razmišljanja. Moram također čuti od trenera Mourinha da li me ima u svojim planovima ili ne i tek tada ću vidjeti što dalje – rekao je Vieira, čiji ugovor s Interom istječe u julu 2010. godine.

Ove je sezone bovši Arsenalov defenzivni veznjak imao dosta problema s ozljedama koljena, bedrenog mišića i zadnje lože, te je nastupio u tek 19 utakmica u Seriji A.

Francuska reprezentacija u četvrtak u St. Etienneu igra prijateljski ogled protiv Nigerije, a Vieira, koji je propustio posljednjih 16 utakmica “tricolora”, je povratnik na popis francuskog izbornika Raymonda Domenecha.