Susret u Dohi
268

Vico Zeljković se u Kataru sreo sa Vahidom Halilhodžićem, poželio mu sreću u žrijebu za Mundijal

K. H.
Predsjednik Nogometnog saveza BiH Vico Zeljković u katarskoj Dohi susreo se s proslavljenim bh. stručnjakom Vahidom Halilhodžićem te mu poželio sreću u žrijebu za Svjetsko prvenstvo.
Delegacija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine jučer je učestvovala na 72. Kongresu FIFA-e u Dohi. Delegaciju našeg saveza činili su predsjednik Vico Zeljković, njegov savjetnik Marko Miličić, potpredsjednik Irfan Durić i generalni sekretar Adnan Džemidžić.

Kako su naveli iz NS BiH, u sklopu radnih aktivnosti Zeljković i saradnici su obavili nekoliko bilateralnih sastanka sa predstavnicima nogometnih saveza iz naše regije.

Danas su naši predstavnici sreli i proslavljenog bh. stručnjaka Vahida Halilhodžića te mu poželjeli sreću u današnjem žrijebu za Svjetsko prvenstvo koje će se igrati u novembru i decembru ove godine.

Podsjećamo, naš Halilhodžić je postao prvi trener u historiji koji je na smotru najboljih svjetskih selekcija odveo četiri različite reprezentacije. Ove godine je to uspio s Marokom, a ranije mu je polazilo za rukom sa selekcijama Obale Slonovače, Japana i Alžira.