Nogomet
0

Veliki problemi Arsenala uoči uzvrata kod Barcelone

Totalsport
Arsene Wenger (Foto: AP)
Arsene Wenger (Foto: AP)
U utorak će na Camp Nou nogometaši Barcelone i Arsenala odigrati uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka, a ekipa iz Londona u Kataloniju donosi prednost 2-1 iz prve utakmice.

No, uoči strašno teškog gostovanja kod Barcelone trener Arsenala Arsene Wenger ima velikih problema s brojnim povrijeđenim igračima. Naime, samo dva dana prije početka utakmice sigurno je da za Arsenal u utorak neće igrati Robin van Persie, Theo Walcott, Thomas Vermaelen i Lukasz Fabianski. Još je uvijek upitno hoće li za uzvrat biti spreman Cesc Fabregas, jedan od najjačih aduta Arsenala, kao i Alex Song.

No, po novim izvještajima se pojavila nova velika neizvjesnost, a to je igranje i nastup Jacka Wilsherea. U subotnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Sunderlanda (0-0) Wilshere je povrijedio gležanj i čeka se izvještaj ljekarske ekipe.

"Osuđeni smo čekati izvještaj ljekara. Situacija je pola-pola oko njegovog nastupa", rekao je Wenger i usput se dotaknuo i na mršavi remi protiv Sunderlanda, pri čemu su njegovi igrači napravili korak unatrag u lovu na vodeći Manchester United.

"Bijesan sam nakon novog ovakvog suđenja. Osjećam se nemoćno, ali i jadno, dok sudačke odluke pletu scenarij u Premiershipu. Bilo je nekoliko jako dvojbenih situacija, zapravo, događaja gdje je moj klub oštećen."