Nogomet
14

Velika humanitarna akcija i tri sportska spektakla na FACE TV

FACE TV za svoje gledatelje priprema dva sportska spektakla, tačnije dvije utakmice reprezentacije BiH koje će se odigrati u SAD-u, a protiv Obale Slonovače i Meksika.

Prva utakmica u programu FACE-a biti će emitirana 31.05. od 02:30 sati, a protivnik Zmajeva je reprezentacija Obale Slonovače. U utorak 03.06 u 03.30 sati bh. reprezentacija će odmjeriti snage s reprezentacijom Meksika.

Utakmicama će prethoditi jednosatni programski spektakl koji priprema tim FACE-a, a to će biti i početak velike humanitarne akcije koju FACE realizira s partnerima SPORTFIVE International S.A. i Nogometnim/Fudbalskim savezom BIH.

Naime, sav marketinški prihod od utakmica koje će se u našem programu realizirati 31.05. i 03.06 bit će doniran u humanitarne svrhe za pomoć bh građanima koji su u nedavnim poplavama ostali bez svojih domova.

NS BiH donirat će prvi oficijelni originalni dres sa svim potpisima igrača koji će biti na licitaciji.

Osim nogometnog, na FACE TV možete gledati i bokserski spektakl s Adnanom Ćatićem, 31.maja u 21:00 sati.

Gledatelji će u programu FACE televizije gledatelji moći uživati u prijenosu meča Sturm vs. Soliman u borbi za IBF svjetskog prvaka srednje kategorije.

Soliman i Sturm borili su se u februaru prošle godine. Fight je rezultirao Solimanovom jednoglasnom pobjedom, koja je nakon meča poništena s obzirom na da je Soliman bio pozitivan na zabranjene supstance.

Dok je Sturm u cijeloj svojoj karijeri morao pretrpiti samo tri poraza, Soliman je neporažen već šest godina te smo sigurni da nas očekuje nevjerovatna borba.

Spektakt će dodatno uveličati najveće komentatorsko ime u regiji – Marjan Mijajlović.