Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajd nek je nasao klub. Drag mi je ali taj lik od svoje 20. godine i talenta kojeg je imao nije napredovao nikako. Steta, imao je potencijal za bolju karijeru.
@CapCarap nema dje daj ga u Velez.
Kako su ovako crni a nisu mogli u Makarsku nikako?
Sretno Veca 💙
ode Veca za 7 hiljada mjesecno
Velez napravio dobar potez, bolji dani dolaze za Rodjene👍👍
Ala se Velez usreci,da je ista valjo osto bi on i kao rezerva u Zelji
Veca je predobar momak, mimo karijere.. Sretno braze. AP74
Ovaj dok je u Zelji branio Zeljo se naprimao golova da valja tip rupa bez dna, ide pusiti nargile i opijati se i on da bude golman? Nije ni cudo sto nam je liga rinaKa.
Bošnjaci vole velež
Velež igra pod crvenom petakrakom - giganti.
Dinamo je prodao18-godišnjeg Gvardiola u Njemačku:klub ce od Leipziga dobiti 16 milijuna eura a sa bonusima se moze popeti transfer do 20 milijuna eura. Sarajevo osvojio 1.5 milijuna eura
@Fggurrzu57888 Ja i...?
@Fggurrzu57888 Evo zeljo prodo golmana Velezu isto ti je to.
E veca na sta spade🤪
Totalno bezveze potez iskreno