Adriano
0

"Već sam sve dogovorio s Chelseajem"

Totalsport
Odbjegli i (barem neko vrijeme) umirovljeni nogometaš Intera, Brazilac Adriano, dao je intervju Il Giornu u kojem je dodatno pojasnio svoju trenutačnu situaciju.
  • Pokušavam ozdraviti, ponekad mi to polazi za rukom, ponekad ne. Svi mi jednom zastanemo i počnemo razmišljati što smo do sada napravili i je li ono što radimo upravo to što želimo od svoje budućnosti - tvrdi Adriano koji se nije vratio s reprezentativne akcije Brazila, već je odlučio neko vrijeme ostati u domovini.

Ne zna se što ga je točno natjeralo da se odluči na takav potez. Spominjao se prekid ljubavne veze, zasićenje od fudbala i slično, dok sam Adriano kazuje da se zaželio odmora od nogometa prema kojem više ne osjeća nekadašnju strast.

  • Potvrđujem što sam rekao u četvrtak. Predsjednik Intera Massimo Moratti je krasan čovjek, prava očinska figura. Na mene je potrošio previše novca i bio je preblag prema meni. Žalosno je to što ga pojedinci žele okrenuti protiv mene, te su ga tjerali da mene uzme za primjer i kazni kako drugi ne bi ponavljali što sam ja napravio.

  • To je bio i jedan od razloga zbog čega sam se okrenuo inozemstvu - otkriva Adriano:

  • U jesen prošle godine kontaktirao me Luiz Felipe Scolari koji me je želio dovesti u Chelsea. Već smo sve dogovorili kada mu je vlasnik kluba Roman Abramovič uručio otkaz, pa sam ja ostao u Milanu.

Adriano ne zna kada će se vratiti fudbalu.

Sada jedino želim biti sretan. Teško je reći kada ću se vratiti, a do tada ću ostati tek igrač Playstationa. I uvjeravam vas da se nisam povukao zbog konzumiranja droge ili slomljenog srca, kako se posljednjih dana piše. To moja bivša djevojka samo traži publicitet.

Upitno je, dakle, kada će se i hoće li se uopće Adriano vratiti u Inter. U međuvremenu mu ruku pomoći pružaju Ronaldo i izbornik Dunga, ali i predsjednik njegovog matičnog kluba Flamenga, Kleber Leite koji kaže:

  • Naša su vrata za njega uvijek otvorena. Zbog respekta prema njemu ne želim govoriti o tome da bismo ga voljeli potpisati, nego ću samo reći da smo voljni pružiti mu pomoć u kakvom je god obliku trebao.