Trener Bordo kluba
219

Vasoski jako razočaran nakon remija u Trebinju: Ovo nije Sarajevo koje želimo gledati

K. H.
Foto: Screenshot/Moja TV
Foto: Screenshot/Moja TV
Trener Sarajeva Aleksandar Vasoski bio je nazdovoljan nakon utakmice protiv Leotara u kojoj njegov tim nije uspio osvojiti tri boda i doći do pobjede.
Makedonski stručnjak nije bio previše zadovoljan igrom svog tima, a kaže kako ovo nije Sarajevo koje svi žele. Uz to je istakao da njegov tim nije zaslužio da dođe do pobjede.

"Loše smo ušli u utakmicu. Jednostavno, prvih 20 minuta je bila nekakva nervozna utakmica s puno tenzija i naboja. Primili smo rani gol, uspjeli smo se na vrijeme vratiti, ali ovo nije Sarajevo koje želimo. Puno smo griješili, nismo imali mnogo šansi i utakmica se odigrala onako kako nismo planirali. Danas nismo zaslužili da dođemo do pobjede", rekao je Vasoski nakon meča i najavio meč Kupa BiH:

"Svaki meč za nas u aprilu je finale. Svaki meč nakon reprezentativne pauze je težak i to se zna. Sada se okrećemo Kupu i želimo biti maksimalno spremni i svu snagu ćemo okrenuti da ostvarimo dobar rezultat."

Podsjećamo, Sarajevo je golom Čatakovića došlo do poravnanja u ranoj fazi utakmice, ali kasnije nisu uspjeli doći do gola, pobjede i osvajanja tri boda.